Design

Logo’s,
vormgeving & outdoor reclame

In de afgelopen 25 jaar heb ik als grafisch vormgever 1001 dingen gemaakt. Logo’s, flyers, huisstijlen, brochures, posters, gevelreclame, e-books, verpakkingen, vlaggen, naamborden, catalogi, social media posts, menukaarten etc. 

Ben jij op zoek naar een creatieve grafisch vormgever met oog voor detail? Neem dan contact met mij op. Ik help je graag.

Iets laten ontwerpen

De uitstraling van jouw bedrijf

Een consequent doorgevoerde huisstijl geeft jouw bedrijf een professionele en verzorgde uitstraling. Daardoor kiezen klanten voor jou in plaats van de concurrent“.

Besteed voldoende aandacht aan de uitstraling van jouw bedrijf. Dat is super belangrijk. Het gaat dan niet alleen om de interne uitstraling, maar zeker ook om de externe uitstraling. Afhankelijk van jouw bedrijf komen klanten fysiek naar jouw locatie of vormen ze zich een eerste indruk via jouw website. En je weet “je krijgt maar één kans om een goede eerste indruk achter te laten”.

Wat kun je doen om je bedrijf een goede uitstraling te geven?

Wanneer je als (startende) ondernemer je bedrijf een goede uitstraling wilt geven om meer klanten te trekken, zorg er dan voor dat je de basis op orde hebt. Denk aan een logo, visitekaartje en doorgevoerde huisstijl.

Als klanten jouw locatie fysiek bezoeken zien ze van een kleine afstand al jouw bedrijfsnaam plus logo aan de gevel prijken. Bij de voordeur zien ze een mooie wapperende vlag en door de raambelettering weten dat ze aan het juiste adres zijn. Zodra ze naar binnen gaan valt meteen op dat alles in de huisstijl kleuren is. Ze worden vriendelijk geholpen door jou of je personeel in bedrukte bedrijfskleding. Je biedt jouw klanten een op maat gemaakte menukaart, brochure of catalogus aan en bij het afrekenen overhandig jij de klant jouw visitekaartje en het aangekochte product in een mooie verpakking.

Heb je geen fysieke locatie waar klanten naartoe gaan omdat je jouw producten of diensten online aanbiedt? Jouw website is dan het visitekaartje van jouw bedrijf. Wanneer jij je website door mij laat ontwerpen en bouwen dan zorg ik ervoor dat jouw website past bij de uitstraling van jouw bedrijf. Klik hier voor meer informatie over het bouwen van jouw website.

De meeste ondernemers die online producten of diensten aanbieden zijn ook actief op social media platformen zoals: Facebook, Instagram en / of LinkedIn. Zorg dat deze een ‘verlengstuk’ worden van jouw website door ook hier je logo en huisstijl waar mogelijk door te voeren. Het zorgt voor herkenbaarheid bij jouw klanten en geeft je bedrijf een professionele uitstraling.

Wat mag ik voor jou ontwerpen?

Zoals ik aangaf heb ik in de afgelopen jaren al 1001 dingen mogen ontwerpen voor klanten. Het ontwerpen van mooie dingen is mijn grote passie. Hieronder een kleine greep uit de mogelijkheden (staat jouw keuze er niet bij, neem dan gerust contact met mij op via de knop hieronder):

 • Logo, visitekaartje en huisstijl
 • Product- of bedrijfsbrochure
 • Catalogus of magazine
 • Verpakkingsmaterialen
 • Belettering voor binnen (inclusief bewegwijzering)
 • Bedrijfskleding met logo en bedrijfsnaam
 • Bedrukken van relatiegeschenken
 • E-books
 • Social media posts
 • Ontwerpen en bouwen van een website
Outdoor reclame ontwerpen

Voor het maken van outdoor reclame ben je mij aan het juiste adres. Onderstaande zaken kan ik voor jou regelen:

 • Vlaggen en banieren
 • Abri’s, posters en flyers
 • Gevelborden
 • Belettering voor buiten

Staat jouw product er niet tussen? Neem gerust contact met mij op.

Van idee tot product

Het ontwerpproces in 3 stappen

Al mijn opdrachten verlopen volgens 3 stappen. Hierdoor is voor jou meteen inzichtelijk hoe het ontwerpproces verloopt en welke prijs we hebben afgesproken“.

Stap 1 – Inventarisatie en offerte

Een goede inventarisatie vormt de basis voor een goed ontwerp. Wat voor een bedrijf heb je? Wie is jouw doelgroep? Wat wil je met het ontwerp uitstralen? Zomaar een greep uit de vragen die ik tijdens het gesprek stel om duidelijk te krijgen wat je precies verwacht. Indien je zelf nog geen idee hebt of het nog niet precies weet, dan is dat geen enkel probleem. Ik help je hiermee en samen krijgen we dan een goed beeld van het ontwerp dat past bij jouw onderneming. Nadat ik weet wat de opdracht inhoudt, kan ik een offerte maken en een schatting geven wanneer de opdracht gereed is. Zo weet jij van tevoren precies waar je aan toe bent!

Stap 2 – Concept ontwerp

Nadat jij akkoord bent met de offerte, ga ik aan de slag met het ontwerpen van de opdracht. Bij een logo lever ik meestal een paar verschillende ontwerpen aan waaruit jij kunt kiezen. Wil je één van de concept ontwerpen liever in een andere kleur of ander lettertype? Geen probleem. Pas als jij als klant helemaal tevreden bent, ben ik het ook. Heb je al een logo en huisstijl dan houd ik hier uiteraard rekening mee in het ontwerp.

Stap 3 – Definitief ontwerp

Zodra het ontwerp door jou is goedgekeurd kan ik deze definitief maken. Dit houdt in drukklaar maken als het drukwerk betreft, of als het om digitale zaken gaat maak ik het definitieve bestand voor jou aan. Desgewenst kan ik het drukwerk ook voor je verzorgen. Onder andere doordat ik jarenlang bij een drukkerij heb gewerkt, weet ik precies welke eisen aan de bestanden gesteld worden. Afhankelijk van wat jij wil, kan ik ervoor zorgen dat het drukwerk bij jou op locatie bezorgd wordt.

logo's

brochures

flyers

jaar ervaring

tevreden klanten

Wat kost het om iets te laten ontwerpen

De investering

Zonder te investeren kun je niet oogsten. Het zoveelste kip of het ei verhaal.

Vraag aan 100 mensen “wat was er eerder, de kip of het ei?” en je krijgt geen eenduidig antwoord. Hetzelfde geldt voor het investeren in de uitstraling van jouw bedrijf. Een professionele en verzorgde uitstraling zorgt voor meer klanten en dus meer omzet. Nu heeft niet elke onderneming zo’n groot marketingbudget als Coolblue of Bol.com, maar toch is het belangrijk om te zorgen voor een professionele uitstraling.

Vaak kiezen ondernemers ervoor om investeringen uit te stellen. Ik ben ervan overtuigd dat als je zorgt voor een goede uitstraling van jouw bedrijf en investeert in een goede converterende website jou dit veel geld kan opleveren. Wie wil er nou niet €2.000 investeren als dit €5.000 oplevert?

De uitstraling van jouw bedrijf zorgt ervoor dat klanten bij jou kopen en terugkomen als ze tevreden zijn. De uitstraling van jouw bedrijf zijn daarmee geen kosten, maar een investering in de toekomst die leidt tot meer en tevreden klanten.

Wat kost het om iets te laten ontwerpen?

Bij Demoet grafische vormgeving krijg je kwaliteit voor een betaalbare investering. Laat je niet verleiden door mooie verhalen dat je al voor €100 een geheel nieuwe huisstijl kunt kopen op internet. Of een kennis die handig is met de computer en dat wel ‘even’ voor je kan maken. Een creatief ontwerp kost tijd en bij mij kun je rekenen op een kwalitatief goed ontwerp voor een betaalbare prijs.

Tot en met eind september 2023 profiteer je van mijn speciale zomeraanbieding waarin ik 30% korting geef op het ontwerpen van jouw logo en huisstijl (combinatiepakket) en 30% korting op het bouwen van jouw complete website.