fbpx

Iets laten ontwerpen

Je begint net een eigen bedrijf, hebt een goede naam ervoor bedacht en bent heel enthousiast in het leggen van contacten. Maar wat geef je die nieuwe contacten / mogelijke opdrachtgevers? Uiteraard, het visitekaartje van je nieuwe bedrijf. Maar heb je al een eigen kaartje met daarop een splinternieuw logo waarop je net zo trots bent als op je bedrijf? 

Naast het ontwerpen van een nieuw logo met bijpassende huisstijl (zoals visitekaartje, briefpapier, envelop), kan ik nog veel meer voor jouw bedrijf verzorgen. Natuurlijk niet alleen voor de startende ondernemer, maar ook voor bestaande bedrijven! Denk aan het maken van een product- of bedrijfsbrochure, het ontwerpen en bouwen van een website, ik verzorg belettering voor zowel binnen als buiten (denk aan je bedrijfslogo op de gevel – stickers op de ramen of deuren – een lichtbak met reclame), ik maak en lever diverse vlaggen, het ontwerp van social media posts, kleine maar ook grote posters, ik kan flyers maken en ook als je een promotiefilm nodig hebt kun je bij mij terecht. Door de jaren heen ben ik inmiddels een echte duizendpoot geworden.

Website laten maken

In onze digitale wereld kun je als bedrijf bijna niet meer om een eigen website heen. Deze moet de bezoekers precies vertellen wat jij doet of levert, wie je bent en waar ze jou kunnen vinden. En dit alles op een zo duidelijk mogelijke manier. Demoet grafische vormgeving kan voor jou een ontwerp maken die helemaal op jouw bedrijf is toegespitst en bij jou past. Na het goedkeuren van het ontwerp kan het bouwen van de website van start en ook dat kan in huis bij Demoet grafische vormgeving. Ik heb al diverse sites voor mijn klanten gemaakt, dus jouw website is bij mij in veilige handen. Heb jij een hele nieuwe website nodig, of wil jij je website een nieuwe look laten geven?

Fotografie

Beeldmateriaal is heel bepalend in het ontwerp. Een goede foto zegt meer dan 1000 woorden. Daarom is het van belang om bijvoorbeeld voor een website of brochure te zorgen voor goede foto’s. Deze kunnen van een fotobank komen, maar ik kan de fotografie ook zelf verzorgen. Al sinds mijn opleiding is fotografie een uit de kluiten gewassen hobby van mij en voor meerdere opdrachtgevers heb ik al goed beeldmateriaal kunnen maken. Dit betrof onder andere foto’s voor brochures en projectmappen. Maar ook projectfotografie zit in mijn portfolio; sfeerbeeld maken van werknemers die jouw product aan het verwerken zijn op locatie.

Bedrijfsfilm laten maken

In het verlengde van fotografie ligt het filmen. Wellicht wil jij een promofilmpje als blikvanger op jouw website, of ter promotie van jouw product om op Social Media te posten. De gehele productie van de film kan ik voor jou doen; van filmen tot editen. Een aantrekkelijk filmpje kan jou net een voorsprong op de concurrentie geven. Wordt jouw film op de bekende Social Media kanalen gedeeld, dan kan jouw naamsbekendheid al snel enorm toenemen. Bedenk van tevoren wat het doel moet zijn van de film, wat is de doelgroep en wat is de boodschap van jouw film. Het helpt om eerst te kijken wat jouw concurrenten doen en welke films van anderen jou aanspreken. Dit kan de inspiratie voor jouw eigen filmpje zijn. Je kunt ook een kijkje nemen op mijn youtube kanaal waar ik een paar van door mij gemaakte filmpjes op heb gezet. Heb je al een idee?

Mijn werkwijze in 3 stappen

Mijn opdrachten verlopen volgens vaste stappen. Dit maakt het voor jou overzichtelijk en helder en hierdoor kan ik jouw wensen snel tot een goed resultaat brengen.

Stap 1.
Inventarisatie van jouw wensen en kostenopgave. Door de juiste vragen te stellen wil ik duidelijk krijgen wat je wil hebben. Graag kom ik te weten wat je met jouw opdracht wilt uitstralen. Heb je zelf al een idee hierbij of beginnen we vanaf 0? Welke doelgroep wil je bereiken en welk doel heeft de opdracht? Dit kan door middel van een persoonlijk gesprek, of als je liever belt of mailt kan dat natuurlijk ook. Nadat ik weet wat de opdracht inhoudt, kan ik een prijs afgeven plus een indicatie van wanneer het klaar is. Zo weet je van tevoren precies waar je aan toe bent!

Stap 2.
Nadat stap 1 is doorlopen ga ik voor jou aan de slag met het ontwerpen van de opdracht. Pas als jij als klant helemaal tevreden bent, ben ik het ook.

Stap 3.
Zodra het ontwerp is goedgekeurd kan ik deze definitief maken. Dit houdt in drukklaar maken als het drukwerk betreft, of als het om digitale zaken gaat maak ik het definitieve bestand voor jou aan. Desgewenst kan ik het drukwerk ook voor je verzorgen.

Demoet grafische vormgeving

 (0031) 6 4821 6537 • monique@demoetvormgeving.nl

Algemene VoorwaardenPrivacyverklaring

© Copyright 2023 - Demoet grafische vormgeving