fbpx

Portfolio

Al ruim 25 jaar maak ik gevarieerd werk voor mijn opdrachtgevers. Qua grafisch ontwerp zijn dat bijvoorbeeld logo’s met complete huisstijlen, brochures, posters, flyers, jaarverslagen, magazines, maar ook ontwerp en bouw ik websites. Een goede website helpt jouw bedrijf om online zichtbaar te zijn; het is je digitale visitekaartje. Daarbij is het heel belangrijk dat jouw website geoptimaliseerd is voor de zoekmachines, zodat je ook goed vindbaar bent. Dit wordt onder andere gedaan door de Search Engine Optimization goed op orde te hebben, maar ook door social media op een slimme manier in te zetten. Al deze dingen kan ik voor jou verzorgen.

Hieronder zie je voorbeelden van opdrachten die ik voor mijn opdrachtgevers heb uitgevoerd. Heb je interesse, neem dan contact met mij op. Hopelijk staat jouw project er (binnenkort) ook bij!

Ontwerp logo en website

Voor de praktijk van Osteopathie de Gussem moesten het oude logo en de website een frisse opknapbeurt krijgen. Opdrachtgever Emily gaf haar voorkeuren door qua kleuren, wat ze mooi en minder mooi vond en waaraan het moest voldoen. De keuze is gevallen op een logo waar een stukje van het oude logo in een nieuw jasje is verwerkt in een geheel nieuwe look & feel. Sinds half juli 2021 is de nieuwe website online, naar grote tevredenheid van Emily.

Opdrachtgever: Osteopathie de Gussem
Opdracht: ontwerp logo en website

Ontwerp

Jimp Bouw is een opstartend bouwbedrijf met enthousiaste vakmensen die met passie werken aan de creatie van uw woonplezier. Hier hoort natuurlijk een professionele uitstraling bij welke begint bij een sterk logo.

Bij presentatie van de verschillende logo’s die ik had gemaakt, was eigenaar Bonny direct helemaal enthousiast over dit logo. Hij vond het leuk gevonden dat dat mannetje met een helm op erin stond en de kleur oranje mooi kenmerkend voor Nederland, waar hij werkzaam is met zijn bedrijf.

Opdrachtgever: Jimp Bouw / Karina Marks
Opdracht: logo ontwerp

Ontwerp

Gemeente Beekdaelen zet zich in voor de “Global Goals”; wereldwijde doelstellingen voor duurzame ontwikkeling. Eerder hadden zij om deze doelen extra onder de aandacht te brengen bij de eigen medewerkers, een bureaukalender laten maken. Nu wilden zij graag een lichtbak in de hal plaatsen voor nog meer exposure.

Opdrachtgever: Gemeente Beekdaelen
Opdracht: ontwerp lichtbak (1 bij 2 meter)

Ontwerp

Coach the Future helpt mensen die coaching nodig hebben en in ruil daarvoor doen die mensen iets terug voor een ander. De handen beelden als het ware de “help-cirkel” uit. Het beeldmerk met de 3 handen staat symbool voor de 3 partijen die er steeds bij 1 opdracht betrokken zijn.

Het was een kleine zoektocht naar de mix van een helder logo met het beeldende idee erachter. Uiteindelijk ben ik samenspraak met de klant tot dit resultaat gekomen.

Opdrachtgever: Coach the Future / Karina Marks
Opdracht: logo ontwerp

Ontwerp

Gemeente Beekdaelen zet zich in voor de “Global Goals”; wereldwijde doelstellingen voor duurzame ontwikkeling. Om deze doelen extra onder de aandacht te brengen bij de eigen medewerkers, wilden zij onder andere een bureaukalender laten maken. Via Media INN kwam deze opdracht bij mij terecht, waar ik met veel plezier aan heb gewerkt.

Opdrachtgever: Gemeente Beekdaelen
Opdracht: ontwerp bureaukalender

Belettering

Het Vishuis is al vele jaren klant bij mij. Deze keer mocht ik voor het nieuwe pand de belettering maken. Om te laten zien hoe iets eruit ziet, maak ik een visual van het pand met de belettering erop. Bij deze opdracht is uiteindelijk voor spiegelmateriaal gekozen, waarvan op de foto het eindresultaat. Reactie van de klant: “Monique, ik ben zeer tevreden. Heel schön.”

Opdrachtgever: Het Vishuis, Meer (België)
Opdracht: ontwerp gevelbelettering

Ontwerp

Voor een nieuw te starten bedrijf mocht ik een logo ontwerpen. Het bedrijf wil vernieuwende voedingssupplementen in de markt gaan zetten, met zoveel mogelijk biologische elementen. De kleuren groen en geel passen daar heel mooi bij. Van diverse voorstellen is dit het definitieve logo geworden.

Opdrachtgever: Macona nutritional supplements, Geleen
Opdracht: logo ontwerp

SEO

Natascha Storre is haar bedrijf S6 in 2018 begonnen. Zij is actief in het sociaal domein. Zijn had een website laten maken, maar deze werd nog niet goed bezocht. Zij heeft mij gevraagd haar website te optimaliseren zodat deze beter gevonden wordt in de zoekmachines. Na een grondig zoekwoorden onderzoek, heb ik de keywords op de juiste plaatsen toegevoegd / verwerkt en haar teksten verbeterd.

Opdrachtgever: S6 advies & training, Simpelveld
Opdracht: SEO onderzoek en implementatie

Promofilm

Bij Unit 13 Outdoor Adventures kun je lasergamen & airsoften. Elk jaar besteden zij veel tijd aan het optimaliseren van hun events en kondigen zij deze ruim van tevoren aan. Promotie van de events loopt bijvoorbeeld via social media en de TV-schermen in de winkel en de rest van het pand. Voor de Halloween events heb ik diverse uitingen gemaakt, waaronder deze promotiefilmpjes. Deze hadden een geweldig bereik en de events waren dan ook bijna allemaal uitverkocht. Kijk voor de volwassenen promo hier en voor de kinderversie hier.

Opdrachtgever: Unit 13 Outdoor Adventures, Sittard
Opdracht: promotiefilmpje Halloween event

Ontwerp

Voor een jong bedrijf in de relatiegeschenken, ARAUN, heb ik diverse billboards mogen ontwerpen. Deze heeft langs de A4 bij de Beneluxtunnel gestaan. Mijn service gaat echter verder dan alleen het ontwerp maken. Zo heb ik voor ARAUN contact gezocht met het bedrijf dat de billboards exporteert voor een offerte en welke plek het meeste voor de klant oplevert. Na het vinden van de juiste locatie en het akkoord op het ontwerp, heb ik het bestand op de juiste manier aangeleverd en laten plaatsen op de gewenste data. Zo hoef je je als klant nergens zorgen over te maken.

Opdrachtgever: ARAUN | Partner in Promotion, Rotterdam
Opdracht: ontwerp billboard

Ontwerp

In de jaren dat ik voor ProDrink heb gewerkt, heb ik heel veel etiketten gemaakt. Zij zijn producent van jouw private label drink, oftewel (onder andere) waterflesjes die voorzien zijn van jouw eigen etiket. Soms was het alleen controleren van de aangeleverde bestanden, maar ik kreeg ook opdrachten voor het geheel ontwerpen van de etiketten. Zoals deze op de foto. Altijd weer spannend als je dan jouw ontwerp terugziet op het journaal (de flesjes van de PVV) of tig flesjes op een rij ziet staan in een kantoor (ING Bank).

Opdrachtgever: ProDrink, Dordrecht
Opdracht: ontwerp diverse labels

Ontwerp

Cheappower4U is een jonge speler op de energiemarkt. Mijn opdracht was om een modern logo te ontwerpen met een bijbehorende huisstijl. De kleuren moesten zakelijk zijn. Omdat het hier gaat om energie, verwarmen, heb ik voor de kleuren blauw (koud) en oranje-rood (warm) gekozen.

Opdrachtgever: Cheappower4U, Beek
Opdracht: Logo en huisstijl ontwerp

Demoet grafische vormgeving

Komeetlaan 2 • 6133 VA Sittard • (06) 4821 6537 • monique@demoetvormgeving.nl

Algemene VoorwaardenPrivacyverklaring

© Copyright 2021 - Demoet grafische vormgeving