fbpx

Website, logo én huisstijl met 30% korting!

Deze zomer heb ik een super-de-luxe spectaculaire actie voor (startende) ondernemers. “Een super-de… wat??” Ja je leest het goed. Een super-de-luxe actie voor jou als (startende) ondernemer.

Ik bied jou de kans om tegen een sterk gereduceerd tarief jouw logo, huisstijl en website te laten (her)ontwerpen. Een 3-in-1 pakket tijdelijk met maar liefst 30% korting op mijn reguliere prijs.

Met dit speciale zomerpakket krijg je:

 • een professioneel en onderscheidend logo;
 • een fraaie bijpassende huisstijl (visitekaartje, briefpapier, email handtekening);
 • én een unieke op maat gemaakte website geheel in stijl met jouw nieuwe logo en huisstijl.

Afhankelijk van jouw specifieke wensen ontvang je van mij een offerte waarin de 30% korting is verwerkt. Zodra we in overeenstemming zijn met het logo en de huisstijl en jij op tijd de teksten en eventueel de foto’s voor de website hebt aangeleverd, zorg ik ervoor dat jouw website binnen 1 maand gereed is.

Interesse? Neem dan direct contact met mij op via telefoon 0031 (6) 4821 6537 of mail naar monique@demoetvormgeving.nl

Deze aanbieding loopt van 1 juni 2023 tot en met 30 september 2023.

Wat kost een website?

De prijs van een website varieert enorm. Op het internet vind je aanbiedingen om een website zelf te maken voor een paar honderd euro. Je bent dan meestal gebonden aan een vaste layout en een beperkt aantal mogelijkheden. Voor sommige mensen is dit prima. Wil je echter een professionele WordPress website met uitstraling op maat laten maken door een designbureau met ruime ervaring dan ben je tussen de €3.000 en €6.000 kwijt. Voor een standaard WordPress-webshop in WooCommerce betaal je gemiddeld zo’n €1.000 tot €5.000 en voor een webshop op maat €5.000 tot €10.000. Bij Demoet grafische vormgeving betaal je voor een professionele website op maat €2.850 en voor een webshop €3.500. Deze prijzen zijn gemiddeld en afhankelijk van jouw specifieke wensen en bijvoorbeeld het aantal producten in de webshop of pagina’s op de website.

Er gaat veel tijd zitten in het ontwerpen van een website, het bouwen van de website en om ervoor te zorgen dat alles technisch 100% in orde is. Wanneer je door mij jouw website laat bouwen, dan kun je rekenen op:

 • een persoonlijke en klantgerichte aanpak;
 • een website die qua ontwerp volledig aansluit bij jouw bedrijf en jouw huisstijl;
 • een website die gebruikersvriendelijk is en goed werkt op computer, laptop en mobiel;
 • een website met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.

Hieronder kun je lezen hoe ik te werk ga bij het bouwen van een website.

Website design

Je website is het digitale visitekaartje van jouw onderneming. Het ontwerp van de website is een belangrijk onderdeel. Hierin kun je de identiteit van jouw bedrijf kwijt en de bezoeker van jouw website overhalen om verder te lezen en desgewenst een aankoop te doen, een reservering te maken of contact met je op te nemen. Het webdesign moet zowel visueel aantrekkelijk zijn, alsook functioneel zijn en de visie van de onderneming uitdragen.

Ik help je graag bij het maken van een ontwerp dat perfect bij jou en jouw bedrijf past. Een goed converterende website is als een extra werknemer, dus moet je ontwerp aan alle kanten kloppen. Al jouw wensen en eisen breng ik vooraf in kaart, waarna ik aan de slag kan met het website design. Als aan alle wensen is voldaan en het design is goedgekeurd, kan ik voor jou ook de bouw van de website realiseren.

Website bouwen

Een website moet aan verschillende eisen voldoen. De site moet uiteraard goed functioneren (de techniek moet kloppen). De laadsnelheid van de pagina’s moet goed zijn voor zowel mobiele als desktop bezoekers. Als je bezoekers meer dan 2 seconden moeten wachten alvorens ze iets van de pagina kunnen zien, dan zijn ze vaak weer weg. Naast deze technische aspecten moet ook de SEO (Search Engine Optimization) op orde zijn. Dit zal ik verder op deze pagina nog toelichten.

Demoet grafische vormgeving verzorgt jouw gehele website die aan alle mogelijke wensen zal voldoen. Van een simpele website tot en met een complete webshop met chatfunctie en alle toeters en bellen. Geen probleem. Samen zorgen we voor het gewenste resultaat. Al mijn websites bouw ik in WordPress. Dit is alom het meest gebruikte systeem, waardoor je heel flexibel bent in het maken van de eenvoudige tot en met de meest uitgebreide website.

Waaraan moet een goede website voldoen

We waren het er al over eens dat een goede website aan bepaalde voorwaarden moet voldoen. Alleen een mooi uiterlijk is niet voldoende, want je wil er ook graag meer omzet mee genereren. Ik zet een aantal belangrijke punten voor je op een rijtje:

 • goed maar ook functioneel ontwerp
 • duidelijke indeling
 • gebruiksvriendelijk voor bezoekers
 • snelle laadtijd
 • technisch op orde
 • responsive (geschikt voor mobiel, tablet, desktop)
 • geschikte inhoud (antwoord op waarnaar jouw doelgroep op zoek is)
 • vindbaar in de zoekmachines (zoals Google)

Door middel van een duidelijke indeling, een goede structuur van je website, maak je het gemakkelijk voor je bezoekers om te vinden waarnaar ze op zoek zijn. Hoe minder een bezoeker hoeft te klikken om te komen waar ze willen zijn, hoe beter het is. Verstop belangrijke zaken dus bijvoorbeeld niet op een subpagina die niet terug te vinden is in je menu. Beter is om deze gewoon op een direct vindbare pagina te plaatsen. Met het inbouwen van een zoekfunctie maak je het je bezoeker ook makkelijker.

Ook zijn er wettelijke eisen waaraan je website moet voldoen. Denk dan bijvoorbeeld aan de AVG; het vermelden van jouw privacybeleid. Heb je algemene voorwaarden, dan moet je deze ook noemen en tonen. Dit hoeft niet letterlijk als tekst op een pagina te staan, het mag ook via een link naar een document. Gebruik je foto’s van een ander, zorg dan dat je de rechten hebt en vermeld de fotograaf / maker. Laat ook zien wie je bent op je website; vermeld de bedrijfsgegevens zoals ook het BTW- en KvK nummer.

Website onderhoud

Een stralend gebit moet je ook onderhouden. Ga maar na, als je lang niet poetst zullen je tanden er niet zo florisant meer uitzien… Zo werkt het ook met je website! Een website heeft ook regelmatig onderhoud nodig, anders loop je het risico dat je website, of onderdelen ervan, niet meer functioneren. Je gaat 2x per jaar naar de tandarts. Geef zo ook je website minimaal 2x per jaar een grote beurt. Beter is om je website elke maand na te laten lopen. Zo voorkom je problemen dat onderdelen het niet meer (goed) doen. Dit kan heel simpel door website onderhoud via mij af te sluiten. Dit kunnen we afspreken op maandelijkse basis, of op basis van wat voor jou prettig is.

SEO (Search Engine Optimization)

Over SEO, ook wel zoekmachine optimalisatie genoemd, valt veel te vertellen. In mijn blog kun je hier uitgebreid over lezen. Kort gezegd moet SEO ervoor zorgen dat zoekmachines zoals Google jouw website zo goed mogelijk kunnen vinden. En dat op een niet betaalde manier. Als je SEO goed inzet zorgt het voor een zo hoog mogelijke ranking, zodat je in de zoekresultaten bovenaan komt te staan. De eerste 3 posities in de zoekresultaten krijgen maar liefst bijna 70% van alle kliks. Hoe meer kliks, hoe meer bezoekers, hoe meer omzet.

In tegenstelling tot wat veel mensen denken, is SEO niet iets eenmaligs. Zoekgedrag van jouw doelgroep verandert door de tijd heen, dus zul je daar met SEO op in moeten spelen. Anders wordt je niet meer gevonden, sta je niet meer hoog in de zoeklijst en daalt het aantal bezoekers op je website weer. Het optimaliseren van de SEO op jouw website kun je bij mij uitbesteden. Vooraf bespreken we een aantal belangrijke zaken. Ik zal moeten weten wie jouw doelgroep is, wat je met jouw website wilt bereiken, waar zoekt jouw doelgroep op, welk probleem los jij voor ze op, wat spreekt hen aan. Is dat allemaal helder, dan ga ik aan de slag. Ik doe een analyse van jouw website en een keyword onderzoek. Hier komen belangrijke ingrediënten uit naar voren om jouw SEO te optimaliseren.

Wil jij meer weten over SEO, lees dan mijn blog of neem contact met mij op.

Demoet grafische vormgeving

 (0031) 6 4821 6537 • monique@demoetvormgeving.nl

Algemene VoorwaardenPrivacyverklaring

© Copyright 2023 - Demoet grafische vormgeving